x
x
Mustang i Nepal
Mustang är ett kungarike i norra Nepal som gränsar till Tibet. Mustang har varit helt stängt för turister fram till 1992. Nu kör vi vår första resa dit 6 - 27 september. Mustang är väldigt likt Tibet och kanske har mer av de tibetanska traditionerna bevarade då de inte varit under ockupation. Det finns fortfarande platser kvar på resan. Så anmäl dig nu och följ med på ett riktigt äventyr!!

ÅK NÄR DET PASSAR DIG
Om våra planerade resor inte passar in i ditt livspussel kan vi arrangera en resa när du har möjlighet att komma ifrån. Om du åker själv eller får med dig några vänner kan vi arrangera en resa i fantastiska Himalaya. Kontakta oss och berätta vilka datum du vill åka.

Välkommend
till Himalayan Bike Tours hemsida.
Vi är ett företag som arrangerar resor uppe i Himalaya och andra delar av världen. Vår styrka är den kunskap vi har av den här delen av världen. Vi har arrangerat motorcykelresor sedan 1999 och få researrangörer kan mäta sig med vår erfarenhet och kunskap av de områden vi arrangerar resor i. Roger Lenngren som är grundaren av Himalayan Bike Tours har bott i området i 20 år.Himalayan Bike Tours
Ågatan 36A
74531 Enköping
Telefon 070-277 04 79
Email: info@himalayantours.seNyheter
Bilder!

START NYHETER INFORMATION FOTOALBUM DATUM & PRISER